Aquest plat és super fàcil de fer sobretot si ja es té l'escalivada feta i està molt bé per quan ve gent a casa.
Ingredients:
Pa de pagès
Pebrot i alberginia escalivada.
Anxoves
Tomàquets
Oli i sal
All i julivert
Fem l'escalivada al forn, la pelem i la posem en bols. L'amanim amb sal, oli, all i julivert.
Torrem el pa i fem pa amb tomàquet i a sobre posem l'escalivda alternant tires de pebrot i tires d'alberginia. Després posem unes anxoves per sobre.
Està per llepar-se els dits!!!!
Ingredients:
Pa de pagès
Pebrot i alberginia escalivada.
Anxoves
Tomàquets
Oli i sal
All i julivert
Fem l'escalivada al forn, la pelem i la posem en bols. L'amanim amb sal, oli, all i julivert.
Torrem el pa i fem pa amb tomàquet i a sobre posem l'escalivda alternant tires de pebrot i tires d'alberginia. Després posem unes anxoves per sobre.
Està per llepar-se els dits!!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada