Per fer aquest plat he aprofitat l'escalivada que em va sobrar de fer les torrades.
Ingredients per 2 persones:
Ingredients per 2 persones:
- 2 tomàquets de Montserrat
- 2 llaunetes de tonyina
- 1 ceba de figueres
- escalivada
- anxoves
- pebre negre
- oli i sal
- vinagre de mòdena.
Trinxem la ceba ben petiteta i la barregem amb la tonyina. Amanim la mescla amb oli, vinagre, sal i pebre.
Partim els tomàquets per la meitat i farcim els forats amb la mescla anterior.
Per sobre hi posem l'escalivada i les anxoves.
Comentari: Segons el tamany dels tomàquets posem més tonyina o menys. Jo als meus els hi hagués posat una altra llauneta però no en tenia més.
1 comentari:
¡¡Que boooooooooo!!!Esto para cenar en verano...y te quedas como
Dios!
Besitos, cane
Publica un comentari a l'entrada