diumenge, 18 de novembre del 2007

Tomàquets de Montserrat farcits amb tonyina i escalivada


Per fer aquest plat he aprofitat l'escalivada que em va sobrar de fer les torrades.

Ingredients per 2 persones:



  • 2 tomàquets de Montserrat

  • 2 llaunetes de tonyina

  • 1 ceba de figueres

  • escalivada

  • anxoves

  • pebre negre

  • oli i sal

  • vinagre de mòdena.

Trinxem la ceba ben petiteta i la barregem amb la tonyina. Amanim la mescla amb oli, vinagre, sal i pebre.


Partim els tomàquets per la meitat i farcim els forats amb la mescla anterior.


Per sobre hi posem l'escalivada i les anxoves.


Comentari: Segons el tamany dels tomàquets posem més tonyina o menys. Jo als meus els hi hagués posat una altra llauneta però no en tenia més.

1 comentari:

Anònim ha dit...

¡¡Que boooooooooo!!!Esto para cenar en verano...y te quedas como
Dios!
Besitos, cane