dimarts, 13 de novembre del 2007

BROWNIE DE XOCOLATA DE LA MERITXELL

Aquesta és la recepta del meu famós browni, ja l'he fet dues vegades i ha quedat boníssim.
Li dedico a la meva millor amiga, LA RUTH. Espero que ho disfrutis, ja em diràs com t'ha quedat. Ah! El pròxim dia que vinguis a dinar a casa meva ja saps que portar de postres!

Ingredients:
3 ous
210 gr. de sucre
200 gr. de mantega
125 gr. de cobertura de xocolata negra
100 gr. de farina de reposteria (jo faig servir la Gallo especial reposteria)
130 gr. de nous trossejades.
Una mica més de xocolata per desfer a l'hora de servir i tirar-la per sobre.
Primer s'han de batre els ous amb el sucre fins que veiem que està lligat i que ha augmentat de tamany. Els ous millor que estiguin a temperatura ambient.
Trossegem la xocolata i la fonem al microones, un cop fosa hi afegim la mantega i hi remenem.
Ajuntem la farina amb les nous i deprés ho anem afegint molt lentament sobre la xocolata i remenant fins que no quedin grumolls. Llavors hi posem la barreja dels ous amb el sucre remenem una mica més i ja ho tenim!
Només ho hem de posar en una plata per anar al forn o un motllo. Ho untem amb una mica de mantega i posem la massa i al forn durant 15 minuts a 210º. El forn l'haurem escalfat prèviament.

Per servir-ho posarem en un plat un troç de browni amb una mica de xocolata fosa per sobre i una bola de gelat al costat. A mi m'agrada molt el de nous de macadamia però això ja va a gustos.

Espero que us agradi, a casa meva ens encanta el vaig fer com a pastís d'aniversari pel meu nebodet quan va fer un any i va ser tot un èxit, llàstima que no vaig fer cap fotografia.

1 comentari:

Anònim ha dit...

El brownie estava molt bo, uuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmm. L´he fet aquesta tarda i li ha agradat molt a la meva familia.
MOLTS PETONS

Josefina