dimarts, 13 de novembre del 2007

AMANIDA D'ESPINACS DE L'ALINA

Mai m'han agradat els espinacs però gràcies a una amiga de la feina crec que a partir d'ara en menjaré sovint.
Em va donar aquesta recepta i ja n'he sopat dos cops aquesta setmana.

Ingredients per una persona:
Espinacs frescos de bosa (si són dels de fulla petita millor)
1 ou dur
1 llauneta de tonyina
1 tomàquet (a mi m'agraden els de branca)
oli, sal, pebre i vinagre.
Posem en un plat els espinacs i a sobre l'ou talladet, la tonyina i el tomàquet a trossets. Ho amanim amb el pebre, l'oli, la sal i el vinagre i ja hi tenim a punt per menjar.

Aquest plat està molt bé perquè la tonyina i l'ou dur ja ens fan de segon plat. Per tant tenim un plat únic complet ideal per sopar.

Gràcies Alina per la teva recepta és una amanida molt fàcil de fer i està molt bona.